epileren met draad

Epileren met draad wordt ook wel Oosters ontharen genoemd omdat het uit de omgeving van Arabische landen en India komt. Met een touw of een draad worden de wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard. Het is een van de beste methodes om het gezicht te ontharen. U zult dat (gaan) beamen. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al.

Wenkbrauwen

Omdat het touw dat gebruikt wordt zeer fijn en hygiënisch is, kan een specialist uw wenkbrauwen precies in de juiste vorm krijgen. Uw wenkbrauw kan heel nauwkeurig gevormd worden.

Lip ontharen

Wanneer u de bovenlip laat epileren met touw zal u langer resultaat zien als met het scheren. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje die wij gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. We gebruiken voor elke klant een nieuw draadje. De haartjes boven de lippen blijven tussen de twee a vier weken weg. Dit verschilt per klant.

De beste methode voor ontharing

De haartjes bleken is niet bepaald huidvriendelijk en bovendien zie je nog steeds de haartjes. Haarcrème verwijdert het haar niet vanuit de wortel en heeft als effect dat de haartjes dikker terugkomen. De beste methode is harsen/epileren met draad.

Het haar hoeft niet zo lang te zijn, het wordt met wortel en al verwijderd en zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Epileren met pincet zou ook kunnen, maar is pijnlijker, duurt langer en veroorzaakt soms ingroei. Deze methode is ontzettend populair omdat het snel en pijnloos gebeurt. Probeer het ook!

Voordelen epileren met draad:

  • het stimuleert de doorbloeding
  • het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen
  • de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen
  • de huid wordt niet onnodig uitgerekt
  • minder kans op roodheid en daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid
  • de haartjes blijven lang weg en komen fijner terug
  • de haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen
  • met de methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd