Permanente Make-Up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect en verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. PMU wel! Wilt u nou ook geen doorgelopen make-up meer tijdens het sporten, dansen, zwemmen of zweten? Dan bieden wij aan u de oplossing! Met de PMU heeft u een mooie expressieve, verzorgde uitstraling.

Wat is
Permanente
Make-up?

Wii care beauty is de koploper op het gebied van permanente make-up door gebruik te maken van de allernieuwste apparatuur en strikt te werken volgens de hygiëne richtlijnen. Wii-Care Beauty geeft u de expressie en de zekerheid van een verzorgd uiterlijk!
Met PMU worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen als cosmetisch tatoeage aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind blijft PMU altijd op z’n plaats. Het geeft ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe werkt
Permanente
Make-up?

Bij PMU wordt er door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van de PMU is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om PMU nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Ga naar veelgestelde vragen over permanente make-up voor meer informatie.

Permanente Make-Up specialist

De PMU specialiste van Wii care beauty heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van de meest recente permanente make-up technieken. Er zal dan ook voordat de permanente make-up wordt aangebracht, altijd eerst een consult afgenomen worden. Hier krijgt u dan alle informatie over de permanente make-up en kunt u uw wensen en vragen bespreken. De behandeling bestaat altijd uit twee behandelingen met een pauze van ongeveer 5 weken. Wilt u meer
informatie bel of mail gerust naar Wii care beauty.

Permanente
Make-up Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. De permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen veranderen en uiteraard verfraaien. Bij de eyeliners wordt er tussen de wimper haartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aanzicht. Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Permanente Make-up Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kan je niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door jou gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner. Zo krijg je een vage lipcontour wat een natuurlijkere uitstraling geeft.

Permanente Make-up Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn de belangrijkste deel van het gelaat, het geeft het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt er bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

– Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden.

– Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente Make-Up worden gecamoufleerd.

– Ook bij het volledig ontbreken van eigen haartjes zal een prachtig resultaat behaald worden.

Hairstrokes Techniek

Bij deze techniek worden er door middel van een speciaal naaldje met pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes heeft is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.