Persoonlijke aandacht,
kwaliteit en ontspanning

Schoonheidssalon Wii Care Beauty staat voor al uw schoonheidsbehandelingen. Het is een gezellige sfeervolle salon waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staat. Bij ons kunt u ontspannen, genieten en tot rust komen met keuze uit onze vele behandelingen.

Ons doel is om samen met u uw huid te verbeteren en het weer in een zo’n optimaal mogelijke conditie te brengen. Wij combineren een gezichtsbehandeling ook met een massage, zodat u na de behandeling niet alleen met een mooiere huid, maar ook met een ontspannen gevoel naar huis gaat.

Op deze website vindt u meer informatie over de producten en behandelingen die wij geven. Kijkt u gerust rond en indien u vragen heeft, horen wij dat graag van u.

U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!
Tot ziens bij Wii Care Beauty.

Onze Salon

Wii Care Beauty biedt hoogwaardige schoonheidsbehandelingen aan voor iedereen uit Delft en omstreken. De salon is zeer goed te bereiken met het OV en met de auto en het is gratis gelegen.
Onze salon is ingericht met al uw wensen in onze gedachten, wij vinden het belangrijk dat u met een goed en fijn gevoel onze salon verlaat en weer terugkomt! Heel ons team staat dagelijks voor u klaar om u een professionele en fijne behandeling te geven!

Maak snel een afspraak en wij zetten dan alvast de koffie klaar! Wij zien u heel graag in onze mooie salon!

Wij zijn erg trots op onze salon, in deze prachtige omgeving kunnen wij u de beste schoonheidsbehandelingen bieden!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze salon, gelegen aan de Vrijheidslaan 10a te Delft naast de Jumbo. U kunt uw auto gratis parkeren of uw fiets stallen. Tram 1 Richting Tanthof stopt op 3 minuten lopen vanaf de salon.