Jeugd Behandeling

Een jeugdbehandeling bij schoonheidssalon Wii Care Beauty is een schoonheidsbehandeling speciaal samengesteld voor de jeugd.

In de pubertijd verandert je huid en leg je een basis voor de toekomst. Wat gebeurt er gedurende deze periode met de huid? Hoe blijft de huid gezond? Hoe ga je om met puistjes? Hoe kies en plaats je make-up passend bij je look? Allemaal vragen waar je stap voor stap tijdens deze een van deze praktische behandelingen antwoord op krijgt!

Wij voeren onze jeugd behandeling alleen uit voor girls only.

De jeugd behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van de huid
  • Peeling
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Reinigend en kalmerend masker
  • Huidadvies

De behandeling duurt 30 minuten.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd ?

Je behandeling zal starten met een korte intake of consult. Dit is hét moment om je wensen en eventuele huidproblemen te bespreken. Heb je last van jeugdpuistjes, mee-eters of acne? Of heb je een vette huid? Geef het dan nu aan. Zo kan de schoonheidsspecialiste hier tijdens de huidverzorging extra aandacht aan besteden. Het vervolg van de behandeling hangt af van je huidtype, maar vaak kun je een diepe reiniging, exfoliërende scrub en hydraterend masker verwachten. Hiervoor worden milde producten gebruikt die de huid niet irriteren en schadelijke bacteriën geen kans geven zich te verspreiden. Ook krijg je goede tips zodat je precies weet hoe je jouw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

Hoelang duurt deze behandeling ?

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Tot welke leeftijd kan deze behandeling uitgevoerd worden ?

Vaak zijn gezichtsbehandelingen voor tieners of jongeren geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18? Dan kun je het beste een behandeling voor de onzuivere huid of de huid met acne boeken.

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast ?

De behandeling kan uitgevoerd worden bij iedereen onder de 18 jaar. Voor de 18 plussers raden wij een gezichtsbehandeling aan. Wij plannen hiervoor een intake in om te bepalen welke behandeling geschikt is voor u.