BROWLIFT

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.

Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan, denk maar bijvoorbeeld aan Gigi Hadid.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd ?

Dit is te vergelijken met een lashlift behandeling, maar dan zonder pads. De wenkbrauw wordt in de perfecte vorm gekamd, waarna er drie verschillende soorten producten worden aangebracht en moeten inwerken.

Hoeveel kost deze behandeling ?

€45 euro zonder kleuring

€50.50 euro met kleuring

Hoelang duurt deze behandeling ?

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten zonder kleuring en 60 minuten met kleuring.

Hoelang gaat het resultaat van de behandelde wenkbrauwen mee?

Gemiddeld gaat dit mee tot 6 weken na de behandeling. Dit is ook afhankelijk van je nazorg. Gebruik je veel producten op olie basis, dan zal dit sneller uitwerken. Zo min mogelijk watercontact kan zelfs tot 8 weken resultaat geven.
Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan : geen olïen, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten.

Wat mag ik niet doen na de behandeling ?

– 24 uur lang géén watercontact
– 48 uur lang géén hennabrows laten uitvoeren (wegens kans op chemische reactie)
– 48 uur lang niet onder de zonnebank of onder de zon
– 6 weken lang geen reinigingsproducten op olie basis
– elke dag de wenkbrauwhaartjes kammen in de juiste richting

Kan ik meteen make-up gebruiken na deze behandeling ?

Ja, dit kan zeker geen kwaad zolang je voorzichtig bent met het reinigen (niet te ruw heen en weer wrijven en géén producten op olie basis gebruiken ).

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast ?

Het kan niet uitgevoerd worden bij zwangere dames. Daarnaast zal het resultaat minder mooi zijn bij dames met weinig of korte haartjes. Wij adviseren in dat geval de brow vitamin behandeling om de haargoei te stimuleren.

Wat is het verschil tussen “messy browlift” en “clean browlift”?

Bij messy browlift worden alle haartjes volledig naar boven gekamd en recht geknipt. Dit is iets minder natuurlijk, maar geeft wel een vollere uitstraling.
Bij clean browlift worden de haartjes gedeeltelijk recht en gedeeltelijk schuin gelift, waardoor het meer in de richting van natuurlijke haargroei verloopt. Je kan de dag zelf voor de behandeling kiezen voor welke van de twee jij wilt gaan!

Moeten mijn wenkbrauwen geëpileerd zijn of is dit niet nodig ?

Voor een voller en mooier resultaat, kan je best je haartjes laten doorgroeien en niet epileren. Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en in vorm gebracht.