Last van
Acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoening. Onze huid experts zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen jou graag met het oplossen van deze vervelende huidaandoening!

Wat is acne nou precies?

Acne is een huidaandoening waarbij door een overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassenen leidt aan deze aandoening. Wil je actief je acne aanpakken? Neem dan direct contact met ons op!

Hoe onstaat Acne?

Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van hoorncellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid word verstoord en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro organismen spelen hierin een belangrijke rol.

We kunnen je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we je wel kunnen kunnen garanderen is dat als je ons behandelplan volgt je huid er zienderogen op vooruit zal gaan. We kunnen je dan ook met trots zeggen dat we al heel veel mensen van hun acne af hebben geholpen.

Ons resultaatgerichte behandelplan

Wij gaan er samen met jou aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan.
Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken.

Wat wij gaan doen!

Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan gaan wij jouw huid weer in balans brengen met:
– Intensieve reinigingen
– Exfoliaties
– Verwijderen van onzuiverheden.

Wat jij gaat doen!

Thuis ga jij jouw huid onderhouden met het mediBac clearing system van dermalogica, dat speciaal ontwikkeld is om acne te behandelen. Ook gaan we met jou op onderzoek uit om de mogelijke oorzaken van jouw acne te vinden en eventueel te elimineren.

MediBac Clearing System

Het MediBac clearing system is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen. Ieder product is voorzien van bestrijdende en glad makende ingrediënten.

Dit systeem houdt gedurende 24 uur de belangrijkste factoren die bijdragen aan onzuiverheden onder controle.

De huid van een volwassene kan droog en gevoelig zijn. Het gevolg van pukkeltjes en puistjes kan leiden tot hyperpigmentatie.

De producten en ook de behandelingen van mediBac clearing zijn niet agressief en irriteren de huid ook niet. Ze verergeren de verschijnselen niet en hebben ook geen bijverschijnselen.

MediBac clearing voorkomt, behandelt en verbetert de huid en houdt rekening met wat de huid nodig heeft. Zo worden onzuiverheden onder controle gehouden zonder de huid anderszins te belasten. En dit betekent dat de huid schoon, helder en gezonder wordt.